گرمشان كنید
1- بهترین راه شستن قابلمهها و ماهیتابههای استیل آن است كه از آب گرم برای شست و شوی آنها استفاده كنید. پیش از شست و شو برای مدت كوتاهی ظرفتان را درون آب گرم خیس كنید.
ازحوله نخی استفاده كنید
2- درصورتی كه ظرفتان چرب نیست نیازی به خیس كردن ظرف ندارید آن را با ابر و ماده شوینده بشویید و سریع آبكشی كنید.
3- برخی از خانمها از باقی ماندن لك آب بهدلیل وجود املاح معدنی در برخی نقاط شكایت دارند. تنها راه پیشگیری از بروز این مشكل آن است كه ظروف را بلافاصله پس از شستن با حوله نخی خشك كنید.
سیم ممنوع
4- درصورتی كه در خانهتان كبابپز یا سینك ظرفشویی دارید كه از جنس استیل تهیه شده مراقب باشید برای شست و شوی آنها از سیم ظرفشویی استفاده نكنید.
5- بهترین روش برای شست و شوی دستگاههای پخت و پز از جنس استیل آن است كه آنها را با مواد شوینده ملایم و برسهای بسیار نرمی كه ویژه سطوح استیل طراحی شدهاند شست و شو دهید.
چگونه تمیز کنید
6- اگر سینك آشپزخانه یا دیواره كباب پز شما لك شده، برای پاك كردن آن كافی است از محلول آب و سركه استفاده كنید. سركه بهترین حلال برای از بین بردن لكههای چربی و غذاست.
7- اگر یخچال، اجاق گاز یا مایكروفر و دستگاههای دیگر شما در آشپزخانه سطح استیل دارند پیشنهاد میكنیم با كمك شیشهشور سطح آنها را براق و تمیز نگه دارید.
8- یكی از شیوههای تمیز نگه داشتن سطوح دستگاههای پخت و پز از قبیل گاز و هود آن است كه محلولی از الكل و آب را تهیه كرده و آن را با پنبه به بدنه دستگاه بمالید.
برای آنكه میكروبها نابود شوند
9- اگر بهدنبال راهی برای پیشگیری از فاسد شدن و از بین رفتن موادغذایی هستید، این نكات را از دست ندهید. با رعایت این نكات از ابتلا به بسیاری از بیماریها و اختلالها بهدلیل مصرف موادغذایی مسموم پیشگیری میكنید.
10- همیشه مراقب باشید پیش از انتقال موادغذایی به ظروف دستهایتان تمیز باشد. وجود آلودگی و هرگونه میكروب ممكن است در سطح غذا باقی بماند و موجب آلوده شدن ماده غذایی و فاسد شدن آن شود.
11- حتما موادغذایی پخته شده را درون ظروف در بسته در یخچال نگهداری كنید. نگه داشتن موادغذایی بدون پوشش، در یخچال موجب جذب باكتریهای موجود در فضای یخچال و مسموم شدن غذا میشود.
12- هرگز بعد از استفاده از تخته سبزی یا تخته گوشت آن را بدون شست و شو رها نكنید. بلافاصله پس از كار، تخته را با آب گرم و مواد شوینده بشویید.
برای سلامت خانوادهتان
13- هرگز موادغذایی مانند گوشت، مرغ و ماهی را در كنار میوهها و سبزیهای نشسته در یخچال قرار ندهید. این كار موجب جذب آلودگیها توسط انواع گوشتها شده و در نهایت منجر به فساد گوشت میشود.
14- بهترین روش برای جاسازی انواع گوشت در یخچال آن است كه آنها را در شرایط بهداشتی قطعه قطعه كرده و درون كیسههای تمیز درون یخچال قرار دهید.
15- حتما تخته گوشت خود را از تخته سبزی جدا كنید. این كار به سلامت و بهداشت خانواده كمك میكند.
16- همیشه دقت كنید، موادغذایی را متناسب با شرایطی كه دارند درون یخچال یا فریزر قرار دهید. به این ترتیب موادی كه زودتر فاسدشدنی هستند را نباید برای مدت زمان زیادی در محیط طبیعی قرار دهید.
برای آنكه لك باقی نماند
17- برای پاكسازی لكهها همیشه راههای متنوعی وجود دارد. تنها كافی است دفترچهای برای خود تهیه كنید و شیوههای پاكسازی انواع لكها را روی لباسها در این دفترچه ثبت كنید. در این صورت در مدت كوتاهی دایرهالمعارفی از شیوههای زدودن لك در خانه خواهید داشت.
- برای پاك كردن لكه خون از روی لباس یا پارچه كافی است آن پارچه را برای مدت 20 دقیقه درون آب و 5 قاشق غذاخوری نمك خیس كنید و سپس آن را با مواد شوینده بشویید.
19- لكه جوهری كه روی فرش یا موكت باقی مانده را با كمك ماست پرچرب از بین ببرید. یك قاشق ماست روی لكه بریزید و اجازه دهید یك دقیقه روی آن باقی بماند بعد با كمك قاشق ماست و لكه را از روی فرش جمع كنید.
20- اگر در خانه كودكی دارید كه از مدادشمعی استفاده میكند و روی دیوارها یا مبلمان را با مدادشمعی نقاشی كرده بهترین كار استفاده از مقدار كمی سس مایونز برای پاك كردن مدادشمعی از روی سطح دیوار و مبلمان چوبی است.
21- برای از بین رفتن لكه رژ لب از روی لباس كافی است مقدار اندكی خمیردندان تك رنگ روی لكه بزنید و فورا آن را با آب گرم بشویید.
22- برای از بین بردن لكه ایجاد شده از شیر روی لباس محلولی ازآب و آمونیاك تهیه كنید و برای مدت 10 دقیقه لباس را در این محلول خیس كنیدو سپس بشویید.
زیباترین و عجیبترین معابد آسیا
كه ,كنید ,روی ,آب ,یخچال ,استفاده ,را با ,شست و ,آن است ,است كه ,از بین ,مواد شوینده بشویید
درباره این سایت